Slinc

Met Slinc. stelt u aan de hand van een productlijst zelf samen wat u eet. Producten die u in de winkel koopt, dus gewoon eten, geen maaltijdvervangers. U heeft zes eetmomenten per dag, dus om de 2 tot 2,5 uur mag u iets eten. De ochtend- en middagmaaltijd beperkt u tot crackers en mager beleg, tussendoor eet u fruit en yoghurt en het avondeten bestaat uit vlees of vis, onbeperkt groenten en rijst, pasta of aardappelen met een bakje yoghurt na.


Het Slinc. voedingsprogramma volgt u (minimaal) 8 weken. De Slinc. voedingssupplementen zorgen voor de juiste aanvulling. Het is belangrijk voor uw lichaam en gezondheid dat u alleen in vetmassa afneemt. Om dit goed in de gaten te houden, volgt u het programma onder persoonlijke begeleiding waarbij onder andere uw gewicht, vetmassa en vetvrije massa (spiermassa) regelmatig wordt gemeten. Het programma wordt in drie weken langzaam afgebouwd, waarmee een jojo-effect wordt voorkomen.

Met het Fase 1-2-3 programma ligt de nadruk niet op afslanken, maar juist op ‘het gewicht behouden’. Slinc. is een proces, een totale aanpak van lichaam en geest en volgt u onder begeleiding van een coach in 3 Fases: Afslanken, Stabiliseren en Balans.

 Het programma is goed inpasbaar in een gezinssituatie, omdat u tijdens het diner gewoon mee kunt eten.