Danielle Damen, 31 jaar

Ik heb Slinc. gevolgd omdat ik daarmee zo normaal mogelijk kon blijven eten. Zo bleef voor mij de overstap naar het ‘op gewicht blijven’ te overzien. Omdat die stap nog maar zo klein is. En ik was ook bereid om er echt iets voor te doen. Ik wilde dit, dus ik ga dit doen! Zo stellig stond ik erin. Niet met voorgeschreven maaltijdvervangers die voor mij bepalen hoe mij eetdag eruit ziet. Ik wilde zelf invloed hebben op mijn eigen succes. Dat pas kan ik echt trots zijn op mezelf omdat ik zélf gedaan heb.


Agnes Craenen, 42 jaar

Ik ben eigenlijk al 14 jaar bezig om mijn overtollige kilo’s kwijt te raken. Dieetpillen hier, shakes daar, maar niks hielp. Ik viel gewoon niet af! Ik ben 14 jaar geleden tijdens mijn zwangerschap 20kg aangekomen en die kreeg ik er gewoon niet af. Vorig jaar zag ik op een feestje iemand die hier veel was afgevallen en zij zag er fantastisch uit. Mijn vriendin Danielle zei: “Ik ga dat ook doen, ga je mee?” Ik vond het zelf veel te duur, maar mijn man zei: “Ga gewoon op gesprek.” En ja.. toen was ik verkocht!

Top Tip: Op brede webpagina's zullen de kolommen zij aan zij te zien zijn. Op smalle pagina's zullen ze verticaal opgestapeld worden. x

Hoeveel kolommen?

Verwijderen